Buka ménu utama

Lalimanawa nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Huruna, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lalimanawa
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias Kidul
Kacamatan Huruna

Citakan:Huruna, Nias Kidul


Gnome-home.svg