Laut Kalér nyaéta hiji sagara di Samudra Atlantik, perenahna antara Norwegia sarta Denmark di wétan, Britania Raya di kulon, Samudra Atlantik di kalér, sarta Jerman, Walanda, Belgia, jeung Perancis di kidul.

Laut Kalér

RujukanÉdit

Tumbu kaluarÉdit