Buka ménu utama

Leased line

saluran hubungan telepon permanén antara dua titik nu disadiakeun ku pausahaan telekomunikasi publik

Léased line nyaéta saluran hubungan telepon permanén antara dua titik nu disadiakeun ku pausahaan télékomunikasi publik.

Umumna, leased line dipaké lamun aya kabutuhan komunikasi data jarak jauh nu kudu dilakukan tuluy tinuluy.

Leased line mibanda hambalan tarif nu gumantung kana rubakna jalur data (rubak pita) nu bisa dikirimkeun ngaliwatan leased line éta.

Tempo ogéÉdit