Lebak bisa nujul kana:

  • Di sababaraha tempat, lebak hartina walungan nu teu pati gedé, tapi leuwih gedé ti wahangan

Dicutat tinaÉdit

  1. Pena Cendikia, Tim (2013). Wabana Ips Iluma Pengetahuan Sosial. Jakarta: Yudhistira Ghalia Indonesia. p. 6. ISBN 9789797467111. Diakses tanggal (disungsi – 21 Mei 2020).