Leuwigoong, Leuwigoong, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Leuwigoong nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Leuwigoong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Leuwigoong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanLeuwigoong

Tumbu LuarÉdit