Buka ménu utama

Lobener, Jatibarang, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Lobener nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Lobener
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanJatibarang




Gnome-home.svg