Buka ménu utama

Lobu Hole nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Siatas Barita, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lobu Hole
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanSiatas Barita

Citakan:Siatas Barita, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg