Buka ménu utama

Lobu Jiur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Aek Kuasan, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lobu Jiur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanAek Kuasan

Citakan:Aek Kuasan, Asahan


Gnome-home.svg