Buka ménu utama

Lobu Rampah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Marbau, Kabupatén Labuhanbatu Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lobu Rampah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kalér
KacamatanMarbau

Citakan:Marbau, Labuhanbatu Kalér


Gnome-home.svg