Buka ménu utama

Lobu Rappa nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Aek Songsongan, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lobu Rappa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanAek Songsongan

Citakan:Aek Songsongan, Asahan


Gnome-home.svg