Buka ménu utama

Lobu Sihim, Simangumban, Tapanuli Kalér

Lobu Sihim nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Simangumban, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lobu Sihim
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanSimangumban

Citakan:Simangumban, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg