Buka ménu utama

Lobu Singkam nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sipoholon, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lobu Singkam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanSipoholon

Citakan:Sipoholon, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg