Buka ménu utama

Lobu Siregar I, Siborong-Borong, Tapanuli Kalér

Lobu Siregar I nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Siborong-Borong, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lobu Siregar I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanSiborong-Borong

Citakan:Siborong-Borong, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg