Buka ménu utama

Lobu Siregar II nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Siborong-Borong, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lobu Siregar II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanSiborong-Borong

Citakan:Siborong-Borong, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg