Buka ménu utama

Lobu Tayas, Aek Bilah, Tapanuli Kidul

Lobu Tayas nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Aek Bilah, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lobu Tayas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanAek Bilah

Citakan:Aek Bilah, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg