Buka ménu utama

Lobu Tua, Andam Dewi, Tapanuli Tengah

Lobu Tua nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Andam Dewi, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lobu Tua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanAndam Dewi

Citakan:Andam Dewi, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg