Buka ménu utama

Lobusunut nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Parmonangan, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lobusunut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanParmonangan

Citakan:Parmonangan, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg