Buka ménu utama

Lobutolong Habinsaran, Paranginan, Humbang Hasundutan

Lobutolong Habinsaran nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Paranginan, Kabupatén Humbang Hasundutan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lobutolong Habinsaran
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténHumbang Hasundutan
KacamatanParanginan

Citakan:Paranginan, Humbang Hasundutan


Gnome-home.svg