Buka ménu utama

Loekman Hakim (gumelar 30 Désémber 1975; umur 43 taun) atawa leuwih kasohor ku ngaran Loekman atawa Loekman Noah nyaéta gitaris kasohor Indonésia ti grup musik Noah.

Loekman Hakim
Nami keur lahir Loekman Hakim
Gumelar Indonésia Cianjur, Jawa Barat, Indonesia
30 Désémber 1975 (1975-12-30) (yuswa 43)
Nami lian Loekman, Loek
Pacabakan Musisi
Panyerat Lagu
Taun aktif 1992 - kiwari
Salaki/pamajikan Rika Nurhayati
Murangkalih Raisa Aliyya Roseli
Roshan Lei
Sepuh Eman Sulaeman (bapa)
Iis Martini (indung)
Ramatloka www.noah-site.com