Lohbener, Indramayu

kacamatan di kabupatèn Indramayu, Indonèsia

Lohbener nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Lohbener
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.12.18

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit