Buka ménu utama

Loji, Simpenan, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Loji nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Simpenan, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Loji
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanSimpenan




Gnome-home.svg