Buka ménu utama

Lokapaksa nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Seririt, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81153.

Désa  Lokapaksa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanSeririt

Tumbu LuarÉdit

Citakan:Seririt, Buleleng