Buka ménu utama

Lolo Kecil nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bukitkerman, Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Lolo Kecil
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténKerinci
KacamatanBukitkerman

Citakan:Bukitkerman, Kerinci


Gnome-home.svg