Buka ménu utama

Loloana'a nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Alasa, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Loloana'a
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanAlasa

Citakan:Alasa, Nias Kalér


Gnome-home.svg