Buka ménu utama

Lolohowa nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lolowau, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lolohowa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanLolowau

Citakan:Lolowau, Nias Kidul


Gnome-home.svg