Buka ménu utama

Lololawa, Gunungsitoli Alo'oa, Gunungsitoli

Lololawa nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunungsitoli Alo'oa, Kota Gunungsitoli, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lololawa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaGunungsitoli
KacamatanGunungsitoli Alo'oa

Citakan:Gunungsitoli Alo'oa, Gunungsitoli


Gnome-home.svg