Buka ménu utama

Lolomboli, Mandrehe Utara, Nias Kulon

Lolomboli nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Mandrehe Utara, Kabupatén Nias Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lolomboli
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kulon
KacamatanMandrehe Utara

Citakan:Mandrehe Utara, Nias Kulon


Gnome-home.svg