Buka ménu utama

Lolomboli nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Mazino, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lolomboli
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanMazino

Citakan:Mazino, Nias Kidul


Gnome-home.svg