Buka ménu utama

Lolomoyo Tuhemberua, Gunungsitoli Barat, Gunungsitoli

Lolomoyo Tuhemberua nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunungsitoli Barat, Kota Gunungsitoli, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lolomoyo Tuhemberua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaGunungsitoli
KacamatanGunungsitoli Barat

Citakan:Gunungsitoli Barat, Gunungsitoli


Gnome-home.svg