Buka ménu utama

Lolowau nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lahomi, Kabupatén Nias Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lolowau
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kulon
KacamatanLahomi

Citakan:Lahomi, Nias Kulon


Gnome-home.svg