Buka ménu utama

Lolozasai nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gido, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lolozasai
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanGido

Citakan:Gido, Nias


Gnome-home.svg