Buka ménu utama

Lombang, Juntinyuat, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Lombang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Juntinyuat, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Lombang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanJuntinyuat




Gnome-home.svg