Buka ménu utama

Lonbaroh, Lembah Seulawah, Aceh Besar

Lonbaroh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lembah Seulawah, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Lonbaroh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanLembah Seulawah

Citakan:Lembah Seulawah, Aceh Besar


Gnome-home.svg