Buka ménu utama

Londut nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kualuh Hulu, Kabupatén Labuhanbatu Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Londut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kalér
KacamatanKualuh Hulu

Citakan:Kualuh Hulu, Labuhanbatu Kalér


Gnome-home.svg