Buka ménu utama

Longat nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Balige, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Longat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanBalige

Citakan:Balige, Toba Samosir


Gnome-home.svg