Buka ménu utama

Longok, Sliyeg, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Longok nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sliyeg, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Longok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanSliyeg




Gnome-home.svg