Buka ménu utama


Wangun Oval

Lonjong mangrupa sajenis wangun kawas buleud nu diratakeun nepi ka nyarupaan endog atawa elips.[1]

ReferensiÉdit

  1. (en)Oval (diakses 17 Desember 2015)