Buka ménu utama

Lontung Dolok, Pahae Julu, Tapanuli Kalér

Lontung Dolok nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pahae Julu, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lontung Dolok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanPahae Julu

Citakan:Pahae Julu, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg