Buka ménu utama

Lontung Jae II, Garoga, Tapanuli Kalér

Lontung Jae II nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Garoga, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lontung Jae II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanGaroga

Citakan:Garoga, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg