Buka ménu utama

Losarang, Losarang, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Losarang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Losarang, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Losarang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanLosarang




Gnome-home.svg