Buka ménu utama

Losari, Cirebon

kacamatan di kabupatèn Cirebon, Indonèsia


Losari nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Losari

Peta lokasi Kacamatan Losari
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Cirebon, Jawa Barat

 

Kacamatan: Arjawinangun | Astanajapura | Babakan | Beber | Ciledug | Cirebon Barat | Cirebon Selatan | Cirebon Utara | Ciwaringin | Dépok | Dukupuntang | Gebang | Gegesik | Kaliwedi | Kapetakan | Karangsembung | Klangenan | Lemahabang | Losari | Mundu | Pabedilan | Palimanan | Pangenan | Panguragan | Plumbon | Sédong | Sumber | Susukan | Susukanlebak | Waled | Weru