Buka ménu utama

Loyang, Cikedung, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Loyang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikedung, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Loyang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanCikedung




Gnome-home.svg