Buka ménu utama

Luaha Idano Pono nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pulau-pulau Batu Barat, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Luaha Idano Pono
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanPulau-pulau Batu Barat

Citakan:Pulau-pulau Batu Barat, Nias Kidul


Gnome-home.svg