Buka ménu utama

Lubuk Benteng nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tebo Ulu, Kabupatén Tebo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Lubuk Benteng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTebo
KacamatanTebo Ulu

Citakan:Tebo Ulu, Tebo


Gnome-home.svg