Buka ménu utama

Lubuk Birah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Muara Siau, Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Lubuk Birah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
KacamatanMuara Siau

Citakan:Muara Siau, Merangin


Gnome-home.svg