Buka ménu utama

Lubuk Gaung, Batang Masumai, Merangin

Lubuk Gaung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Batang Masumai, Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Lubuk Gaung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
KacamatanBatang Masumai

Citakan:Batang Masumai, Merangin


Gnome-home.svg