Buka ménu utama

Lubuk Gonting, Sihapas Barumun, Padang Lawas

Lubuk Gonting nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sihapas Barumun, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lubuk Gonting
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanSihapas Barumun

Citakan:Sihapas Barumun, Padang Lawas


Gnome-home.svg