Buka ménu utama

Lubuk Kambing, Renah Mendaluh, Tanjung Jabung Barat

Lubuk Kambing nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Renah Mendaluh, Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi, Indonésia.

Kalurahan  Lubuk Kambing
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Barat
KacamatanRenah Mendaluh

Citakan:Renah Mendaluh, Tanjung Jabung Barat


Gnome-home.svg