Lubuk Kambing, Renah Mendaluh, Tanjung Jabung Barat

Lubuk Kambing nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Renah Mendaluh, Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi, Indonésia.

Kalurahan  Lubuk Kambing
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Barat
KacamatanRenah Mendaluh

Citakan:Renah Mendaluh, Tanjung Jabung Barat


Gnome-home.svg