Buka ménu utama

Lubuk Kasih, Berandan Barat, Langkat

Lubuk Kasih nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Berandan Barat, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Lubuk Kasih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanBerandan Barat

Citakan:Berandan Barat, Langkat


Gnome-home.svg