Buka ménu utama

Lubuk Kepayang, Air Hitam, Sarolangun

Lubuk Kepayang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Air Hitam, Kabupatén Sarolangun, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Lubuk Kepayang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténSarolangun
KacamatanAir Hitam

Citakan:Air Hitam, Sarolangun


Gnome-home.svg